Liever direct reserveren?

Pure C

In 2010 ging Pure C van start, aan het mooie strand van Cadzand.

Pure C is een ode aan Zeeland, de wereld en het leven: sexy cocktails, betoverend eten, geweldige wijnen, een fraaie lounge, een mooi interieur, goede muziek en een prachtig vergezicht over de weldadige zee.

Bij Pure C gaat het om beleven, delen en proeven.

Strandhotel

Geniet na uw lunch of diner in Pure C van overnachting in het Strandhotel met een heerlijk ontbijtbuffet in het nieuwe ontbijtrestaurant Pine House aan de boulevard.
Wij bieden verschillende arrangementen in combinatie met Pure C aan. Voor meer informatie over onze arrangementen verwijzen wij u graag naar onze website.

De unieke ligging bovenop de duinen, midden in het gezellige Cadzand-Bad, is een van onze grootste troeven. Vanuit de nieuwe kamers heeft u een hemelsbreed zeezicht richting Vlissingen en Knokke.
Bij helder weer kijkt u zelfs tot aan de fascinerende haven van Zeebrugge aan de ene kant en de hoge duinen van de kust van Walcheren aan de andere kant. Ook bieden de balkons zicht op het drukke scheepvaartverkeer op de Noordzee en de Westerschelde; de grootste zeeschepen trekken aan uw oog voorbij.

Is het weer wat minder uitnodigend om het strand op te gaan? Dan bieden steden als Brugge, Knokke, Gent en Sluis u een prima en bovendien cultureel alternatief om uw dag aangenaam door te brengen.

 

Sergio Herman

“Lieve mensen, welkom in Pure C.

Het concept voor dit restaurant heb ik bedacht als een spiegel voor mezelf, waar zou ik graag veranderen in waar ik zelf zou willen eten en cocktails willen drinken. Op deze unieke plaats moest dat een luchtige, dynamische zaak zijn met een vakantiegevoel, een beetje Ibiza aan de Noordzee met lekkere muziek op de achtergrond.

Een restaurant met een topkeuken, voor iedereen toegankelijk met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een plaats waar mensen werken die professioneel en gepassioneerd zijn, leuk gekleed en vriendelijk. Dit is een restaurant waar je je gerechten deelt met elkaar, wat zorgt voor dynamiek en gezelligheid aan tafel en een ongedwongen sfeer.

Dat we na anderhalf jaar na de opening een Michelinster hebben gekregen voor dit niet Vlaamse of Nederlandse concept maakt me bijzonder trots. Dit is voor mij het restaurant van de toekomst, waar kwaliteit op het bord samen gaat met gezelligheid en een gemoedelijke, lekkere losse sfeer. Laat u overtuigen op deze buitengewone plaats aan de machtige Noordzee en beleef Pure C.”

x Sergio

Syrco Bakker

Syrco Bakker (1984) is al geruime tijd een van de steunpilaren van Sergio Herman. Geschoold bij chefs als Jean-Georges Klein, Jonnie Boer en Gordon Ramsay geeft hij inmiddels leiding aan de keukenbrigade van Pure C. Syrco Bakker ademt werklust, geestdrift en een onuitputtelijke creativiteit.

De toekenning van een Michelinster in 2011 maakt duidelijk: Syrco kookt mee in de eredivisie van de gastronomie.

“Syrco Bakker is de juiste chef voor dit concept, een jongen die ik inspireer en die mijn keuken kent en beheerst. Een supertalent met net zoveel passie als mezelf, die er diep ingaat en de durf heeft om zichzelf te laten zien, zijn kijk, zijn roots.

Hoe hij kookt in Pure C is superieur, spannend en vol smaak. Hét bewijs van zijn talent is de eerste Michelinster voor Pure C, anderhalf jaar na de opening en helemaal zelf verdiend. Hij is één van mijn grote beloftes, op basis van kwaliteit, inzet en karakter.

x Sergio

Cadeaukaart

Zeeuws genieten doet iedereen op zijn eigen manier. Met een cadeaukaart van het Strandhotel, Pure C, Blueness, Pine House en AIRrepublic start een culinair avontuur waarmee elke dierbare verrast wil worden. Samen wakker worden in een comfortabele suite van het Strandhotel na een culinaire avond en dan een wandeling maken over het oneindige strand van Cadzand. Dat is proeven en genieten van Zeeland op zijn best!

De hoogte van het bedrag op de cadeaukaart kunt u zelf bepalen. Het bedrag kan in één keer of in gedeeltes worden gebruikt bij de verschillende restaurants en het Strandhotel zolang de kaart geldig is.

U kunt de cadeaukaart ophalen bij het Strandhotel of per post toegestuurd krijgen. U kunt de cadeaukaart online aanvragen. De administratiekosten bedragen € 15,00 bij verzending.
Wij sturen deze dan binnen enkele dagen naar u toe. Wilt u de cadeaukaart bij de ontvanger laten bezorgen?
Geef dan zijn of haar adres op als afleveradres in het bestelproces.

Contactgegevens

Pure C / Strandhotel
Blvd de Wielingen 49
4506 JK Cadzand-Bad
+31 117 39 21 10
contact@pure-c.nl

Indien u een overnachting bij uw reservering wenst kunt dit u bij uw aanvraag vermelden. De receptiemedewerkers van het Strandhotel zullen u met liefde en plezier helpen met uw aanvraag.

Media & Pers

John Jansen: john@sergioherman.com

Route

U kunt hier uw route plannen.

Vanaf de ring van Antwerpen

U neemt de afslag Zeeuws Vlaanderen (dit is de tweede afslag na de Kennedytunnel in de richting Rotterdam/Brugge). U volgt de borden in de richting Zelzate/Knokke-Heist (N49). Blijf de N49 volgen en ga bij het kruispunt voor Knokke (MC Donalds) rechtsaf; richting Sluis. Bij de eerste onoverzichtelijke bocht naar rechts, slaat u linksaf richting Retranchement. Voor de brug linksaf richting Cadzand-Bad. Deze weg blijft u volgen tot u Cadzand-Bad binnenrijdt. Net voorbij de hotels Noordzee en de Wielingen draait u links de Boulevard de Wielingen op. Het Strandhotel bevindt zich halverwege deze weg aan de linkerkant.

Via de Westerscheldetunnel

U neemt de A58 richting Vlissingen. Vervolgens de N62 richting Terneuzen. Als u uit de tunnel komt neemt u de N61 richting Breskens. Zodra Oostburg staat aangegeven volgt u de borden Oostburg. Eenmaal in Oostburg aangekomen volgt u de borden Cadzand. Als u Cadzand binnenrijdt ziet u aan uw rechterkant een molen. Net na de molen slaat u rechtsaf richting Cadzand-Bad. Na ca 2 km rijdt u Cadzand-Bad binnen via de Boulevard de Wielingen. Het Strandhotel bevindt zich halverwege deze weg aan de rechterzijde.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s!
Wil jij de uitdaging met ons aangaan, neem dan contact met ons op.

Voor Pure C zijn we op zoek naar de volgende medewerkers:
– Medewerker patisserie (Fulltime)
– Medewerkers bediening (Fulltime / Parttime)
– Hostess (Fulltime)
– Chef de partie (Fulltime)
– Medewerker spoelkeuken (Fulltime / Parttime)

Stagiaires zijn altijd welkom, zowel in de bediening als in de keuken.
Wij garanderen correcte voorwaarden en een professionele opleiding en begeleiding!

De vacatures zijn per direct beschikbaar. Heb je interesse of vragen betreffende deze functies, stuur dan een e-mail met de betreffende vacature naar work@pure-c.nl.
Gelieve onderstaande gegevens te vermelden:
– Naam
– Adres
– Telefoon
– C.V.